Як активувати гроші на трійці?

Новий сервіс працює просто: пасажир поповнює баланс карти через мобільні програми «Метро Москви», «Московський транспорт» або єдиний транспортний портал. Після цього йому потрібно натиснути на спеціальну кнопку праворуч від валідатора – на екрані з'явиться напис про активації віддаленого поповнення.27 Jan 2022

Як покласти гроші на Трійку без активації?

Віддалене онлайн поповнення карти «Трійка»

  1. Перейти до офіційного сайту transport.mos.ru.
  2. Вибрати вкладку «Видалене поповнення», вона розташована зліва.
  3. Ввести реквізити карти і суму трохи більше 2500 рублів.
  4. Спосіб перекладу потрібно вибрати – «Оплата карткою».
  5. Натиснути варіант "Сплатити".

Як активувати картку Трійка?

Для того, щоб скористатися всіма перевагами карти «Трійка» при оплаті проїзду на МЦД, а також отримати безкоштовну пересадку на метро та МЦК, необхідно активувати свою карту. Це можна зробити в будь-якій касі метро, ​​автоматах із продажу квитків, а також на інформаційних терміналах метрополітену.

Як підтвердити карту Трійка?

Активація карти «Трійка» відбувається відразу після поповнення балансу:

  1. через додаток "Метро Москви" (на мобільних пристроях з підтримкою NFC);
  2. у касах метро та МЦК;
  3. у банкоматах Ощадбанку.

05 Feb 2021

Як покласти гроші на карту Трійку?

У банкоматі

  1. Виберіть будь-який банкомат.
  2. Введіть ПІН-код → «Платежі та переклади» → «Трійка».
  3. Прикладіть «Трійку» до зчитувача → виберіть квиток або поповніть електронний гаманець → прикладіть «Трійку» для запису квитка. Гроші чи квитки зараховуються миттєво.

Як віддалено поповнити трійку в автобусі?

Новий сервіс працює просто: пасажир поповнює баланс карти через мобільні програми «Метро Москви», «Московський транспорт» або єдиний транспортний портал. Після цього йому потрібно натиснути на спеціальну кнопку праворуч від валідатора – на екрані з'явиться напис про активацію віддаленого поповнення.

Як поповнити Трійку за допомогою NFC?

Додаєте свою карту Трійка, у тому числі віртуальну Трійку, – вводьте її 10-значний номер або прикладаєте карту до задньої кришки смартфона, там де розташований чіп NFC – Номер розпізнається автоматично. Заходьте в меню і натискаєте посилання «Поповнити баланс»

Як активувати картку "Трійка" через телефон?

Новий сервіс працює просто: пасажир поповнює баланс карти через мобільні програми «Метро Москви», «Московський транспорт» або єдиний транспортний портал. Після цього йому потрібно натиснути на спеціальну кнопку праворуч від валідатора – на екрані з'явиться напис про активації віддаленого поповнення.

Як активувати картку Трійка у наземному транспорті?

Після зарахування коштів на баланс карти можна, можливо активувати поповнення, натиснувши на спеціальну кнопку праворуч на валідаторе в наземному міському транспорті і доклавши карту до підтвердження запису квитка. Раніше для цього потрібно було використовувати спеціальні термінали в метро. «Наразі доступні 25 тис.

Вам також може сподобатися

Більше від автора