Що означає ну що як воно


Як правильно відповідати на запитання?

Відповідайте жорстко та твердо, але при цьому спокійно. Якщо питання поставлено у жартівливій манері, то не потрібно відповідати серйозно. Покажіть слухачам, що ви маєте почуття гумору і додайте веселі нотки у свою відповідь. Якщо питання поставлене з дуже серйозними інтонаціями, то відповідайте також серйозно.

Чому це не відповідь?

Союз має такі питання: "чому?", "Як?", "Коли?", "Навіщо?" і багато інших . Запитання ви можете знайти у підручнику російської мови. І так повернемося до нашого питання. Правильно писати "бо", це випливає з того, що "тому" і "що" це два різні слова і вони пишуться окремо .

Що можна сказати у відповідь на спасибі?

Немає за що. You're welcome. – Будь ласка. Thank you.

Що робити, якщо тебе обзивають як відповісти?

Найправильніша реакція – відповісти Я – повідомленням: описати фактичну ситуацію + назвати свої почуття та реакцію на це + запропонувати позитивну альтернативу: «Мені дуже прикро, коли ти кажеш такі слова Я розумію (або Я бачу), що ти на мене за щось злишся. Давай спокійно поговоримо про це.

Звідки пішло «ну таке (собі)» і коли воно нарешті зникне?

– (Ну) таке (собі). «Себе», я думаю, опускають, щоб звучати невимушеніше, подалі від офіційної літературної мови, скутого правилами, щоб не вважали за «ботаніка».

Вам також може сподобатися

Більше від автора