Мариновані помідори відносяться до низькокалорійних продуктів. Їх можна використовувати при схудненні. У консервації зберігається вітамін В та аскорбінова кислота, які корисні для судин. Приготовані таким способом овочі позитивно впливають на абсорбцію заліза та здоров'я очей.20 лип. 2021 р.
Як корисно їсти помідори?
Помідори корисно їсти в будь-якому вигляді. У свіжих помідорах буде більше вітаміну С, ніж у термічно оброблених, але велику роль це не зіграє. А ось антиоксиданти в томатах – лікопін та бета-каротин – стають більш біоактивними при консервуванні та термообробці.
Навіщо корисно їсти помідори?
У чому користь помідорів? корисно для тих, хто хоче схуднути. Також у них є органічні кислоти, пектинові речовини, вітаміни A, C, PP, K та інші. А за вмістом магнію та заліза томати взагалі займають одне з перших місць серед продуктів. Крім того, помідори – багате джерело лікопіну.