Як зробити морозиво із заморожених бананів


Що можна приготувати із заморожених бананів?

Як використовувати заморожені банани

  1. Якщо ви хочете досягти ідеальної кремової консистенції смузі, заморожені банани гарантують успіх.
  2. Зробіть банан в шоколаді …
  3. Приготуйте тропічний десерт

Як дістати Домашнє морозиво із форми?

Пластикові форми зверху закриваються кришкою, завдяки якій зручно виймати морозиво. Дістаньте форми і потримайте в руках, щоб трохи зігріти. Після цього обережно потягніть за паличку і рухами, що розгойдують, дістаньте ескімо. Ще один спосіб опустити форми в теплу воду на 20-30 секунд.

Навіщо заморожувати банани для морозива?

Навіщо заморожувати банани? По перше, таким чином ви збережете банани, якщо вони починають чорніти і псуватися і, тим самим, ви не тільки заощадите гроші, але ще й скоротите харчові відходи. По-друге, із заморожених бананів виходять чудові смузі та дуже смачний банановий хліб.

Що робити, якщо стали банани?

Змерзлі шматочки бананів складіть у контейнер (або судок) для зберігання продуктів. Закрийте кришку, підпишіть етикетку, вказавши дату заморозки та вагу вмісту. Можна фасувати в контейнер по одному або два банани, щоб при розморожуванні було простіше орієнтуватися в необхідній кількості продукту.

Домашнє морозиво із заморожених бананів

Автор цього рецепту докладно розповість про те, як ускладнити процес поїдання банана, перетворивши на його на смачні заморожені ласощі. З цього відео дізнаєтесь, як зробити морозиво з одного інгредієнта, а також які добавки можна використовувати для надання десерту

Вам також може сподобатися

Більше від автора