Скільки разів на рік можна засмагати у солярії?

Як часто можна засмагати у солярії? Багатьох цікавить, чи можна ходити до солярію щодня? Відповідь – ні. Проміжок між сеансами має тривати мінімум 48 годин, а кількість сеансів на рік – не більше 50.

Як правильно ходити в солярій за хвилинами?

Перший сеанс не повинен перевищувати 3-5 хвилин, а наступні мають бути не більше ніж 10 хвилин. Після відвідування солярію рекомендується зробити перерву, щонайменше 2 днів. Курс для отримання рівної гарної засмаги складає 8-10 сеансів.

Чи можна ходити до солярію на 10 хвилин?

Смаглявим дівчатам із насичено-бронзовою шкірою 4 фототипу можна, можливо засмагати до 10-12 хвилин, але при цьому відвідувати солярій не частіше ніж 2 рази на тиждень. Такий графік дозволить поглибити ефектний тон, зробити його більш насиченим та яскравим.

Скільки разів потрібно сходити до солярію для засмаги?

Для того, щоб отримати перший видимий результат засмаглої шкіри солярії потрібно мінімум 4-6 сеансів, а загалом все залежить від типу шкіри та індивідуальних особливостей кожного. Якщо ви вирішили піти до соляріюяк правильно засмагати перший раз вам розповість спеціаліст, який проводить процедуру.

Чи можна ходити до солярію щодня по 5 хвилин?

Чи можна ходити до солярію через день? Так, якщо тривалість сеансів вбирається у допустимі межі. Наприклад, володаркам тонкої чутливої ​​шкіри 1-2 фототипів спочатку не варто проводити в ультрафіолетовій кабінці більше 3-5 хвилин з регулярністю 1 раз на 2-3 дні.

Як правильно ходити у солярій зі світлою шкірою?

Блондинкам і рудоволосим дівчатам зі світлою шкірою і ластовинням бажано взагалі уникати інсоляції. Якщо дуже хочеться спробувати і в тебе світла шкіра засмагнути в солярії вийде так само, як на сонці. Почни з 3 хвилин. Потім можна збільшити до 7 хвилин 1 раз на тиждень.

Як правильно ходити до солярію вперше?

Декілька правил безпечного відвідування солярію: Рекомендується зняти контактні лінзи та захистити очі спеціальними окулярами. Перед сеансом необхідно покрити шкіру спеціальним сонцезахисним засобом. Після процедури необхідно прийняти душ і змастити тіло зволожуючим кремом або лосьйоном

Скільки разів на тиждень можна засмагати у солярії?

Ідеальна кількість проведення даної процедури – 2-3 сеанси в тиждень. Сам курс не повинен перевищувати більше 10 сеансів та більше 2 курсів на рік. Саме тоді ви досягнете ідеального результату – гарна шкіра з голлівудським блиском.

Вам також може сподобатися

Більше від автора