Софтбокс як підключити


Чому не спрацьовує імпульсне світло?

Імпульсне світло — це світло, яке дає короткий яскравий спалах. Просто так він не працюватиме. необхідний синхронізатор, який підказує освітлювальному приладу, коли спрацьовувати.

Як підключити фотоапарат до студійного спалаху?

Для спільної роботи студійних спалахів з фотоапаратом необхідно використовувати синхронізатори – пристрої, що передають команду лампам блимати з певною частотою. Вони встановлюються в гарячий черевик (роз'єм для кріплення) на камері.

Як налаштувати фотоапарат для зйомки у студії?

Налаштування камери для зйомки у студії досить прості. Встановіть камеру в ручний режим, встановіть ISO 100 або 200 (якщо на камері немає значення 100) та витримку 1/125 с. Через те, що використовуються спалахи, немає різниці, яку витримку використовувати, 1/100, 1/125, 1/160 або навіть 1/200 с.

Яка витримка під час зйомки зі спалахом?

При використанні спалахів інших виробників встановлюйте витримку не коротше 1/200. ПРИМІТКА: Для більшості камер витримка синхронізації зі спалахом знаходиться в межах від 1/125 до 1/250 секунд, залежно від камери.

Як правильно підключити софтбокс на вулиці.

Пам'ятайте, що перед підключенням софтбоксу на вулиці важливо провести перевірку його роботи та стану проводів. Переконайтеся, що лампа не пошкоджена і що дроти цілі. Також зверніть увагу.

Вам також може сподобатися

Більше від автора