Картинг як правильно входити в поворот


Суть правила проста: входити в поворот потрібно, знижуючи швидкість, а виходити – набираючи. Це базове правило будь-якого повороту. Якщо не слідувати йому, велика ймовірність занесення карти або вильоту з дороги. Повільне уповільнення при вході може обернутися тим, що водієві просто не вистачить для маневру простору.26 Гру. 2017 р.

Що вважається початком входу у поворот?

Зазвичай вважається, що початок розгону має збігатися з моментом проходження апекса повороту (точка торкання траєкторії внутрішньої точки повороту). Насправді починати розгін слід тоді, коли ви відчуваєте, що карт досить стабільний для цього, і що швидкість можна збільшити без небезпеки ковзання.

Чи можна перевернутися на картингу?

Чи можна перевернутися на картингу? Це пов'язано з особливостями конструкції боліда – центр ваги карта знаходиться дуже низько, тому, перевернутися на ньому в нормальних умовах майже неможливо.

Як правильно входити у поворот на швидкості?

Входити в поворот потрібно на тій швидкості, яка може підтримуватися в дузі без ризику утворення зносу або занесення автомобіля. У повороті не потрібно різко сповільнюватися або розганятися (найбільше це стосується зимової пори року та дощових умов, коли дорожнє полотно вкрай слизьке).

Як правильно входити у поворот на трасі?

Входити в поворот необхідно максимально пологою траєкторією. При цьому рекомендована швидкість руху повинна бути не більше тридцяти кілометрів на годину.

Як проходити повороти в картингу Картинг-центр …

Суть правила проста: входити в поворот потрібно, знижуючи швидкість, а виходити набираючи. Це базове правило будь-якого повороту.

Вам також може сподобатися

Більше від автора