Як звали дітей Сіда з Льодовикового періоду?

Як звали дітей Сіда?

Динозаврики — три дитинчата тиранозавра, що вилупилися з яєць, які підібрав Сід; він назвав їх Жовток (англ. Egbert), Білок (англ. Yoko) і Яйця (англ. Shelly).

Як звати бабусю Сіда?

Її голос і манера розмовляти стала такою, наче їй 20 років. Цим вона ще більше привабила і без того закоханого в неї кролика Тедді, вони стають парою (дивлячись на неї, Тедді склав вуха у вигляді серця). Саме тут стає відоме справжнє ім'я Бабулі – Гледіс (вперше так її назвав Тедді).

Що за звір у льодовиковому періоді?

Мультфільм розповідає історію про те, як троє мешканців Льодовикового періоду — мамонт Менні, лінивець Сід і шаблезубий тигр Дієго — зійшлися разом, щоб повернути людському племені дитину, що загубилася, і стали кращими друзями.

Хто креш а хто Едді?

Креш – Опосум, старший брат Едді.

Як звати двох щурів із льодовикового періоду?

Креш і Едді (Шонн Вільям Скотт і Джош Пек) – два хуліганістих опосума, зведені брати Еллі. Познайомившись із Баком у світі динозаврів, Креш та Едді стали відчувати фанатичну повагу до цього невтомного та безстрашного звіра.

Ким був Сід?

John Simon Ritchie; 10 травня 1957, Луїшем, Лондон, Англія – ​​2 лютого 1979, Нью-Йорк, США), більш відомий як Сід Вішес (англ. Sid Vicious — Злісний) Сід) — британський музикант, відомий насамперед як басист панк-рок-гурту Sex Pistols.

Як звали дружину мамонта?

Дружина Менні була мамонтом та першою дружиною Менні.

Як звати дівчинку білку з льодовикового періоду?

Скратті, яка, як і Скрат, вимовляє одні вигуки, озвучує художниця і аніматор Карен Дішер.

Скрат англ. Scrat
Виконання Кріс Уедж
Інформація
Вид Шаблезуба білка
Підлога чоловічий

Вам також може сподобатися

Більше від автора