Як швидко завагітніти після контрацептивів


Як швидко можна завагітніти після протизаплідних пігулок?

Відновлення здатності до зачаття після скасування контрацептивів тривалої дії може наступити лише за кілька місяців (до 1,5 років). Тому ці контрацептиви рекомендують лише жінкам, які найближчим часом не планують вагітність.

Коли потрібно кинути пити протизаплідні, щоб завагітніти?

Скасувавши контрацептиви, не варто одразу ж намагатися завагітніти. Найкраще почекати 1-2 місяці для нормалізації менструального циклу. Слизовій оболонці матки та самим яєчникам потрібен певний час для відновлення своєї функції.

Чи можна завагітніти відразу після відміни протизаплідних пігулок?

Коли надходження статевих гормонів ззовні припиняється, процес дозрівання яйцеклітини відновлюється, і зачаття стає можливим. Будьте уважні: вагітність може наступити в першому циклі після відміни, і тоді менструація не настане.

Чи можна завагітніти в перший місяць після відміни протизаплідних?

Жінки, які припинили прийом КОК, можуть завагітніти також швидко, Як і ті, які їх ніколи не приймали. Після скасування КОК фертильність та самостійний менструальний цикл відновлюється відразу, у поодиноких випадках це займає кілька місяців.

Як швидко завагітніти після прийому контрацептивів

Найголовніше, в цей момент не піддаватися паніці, не займатися самолікуванням, а звернутися за консультацією до фахівця. Лікар порадить як завагітніти після протизаплідних.

Вам також може сподобатися

Більше від автора