Як правильно замаринувати шашлик із козулі


Як правильно замаринувати м'ясо?

Шматки м'яса натирають сіллю та спеціями. Укладають шарами в посуд, притискають вантажем і залишають у прохолодному місці. Для гарячого копчення відповідно до більшості рецептів м'ясо витримують у солі приблизно 12 годин. Його періодично перемішують, щоб рівномірно просолилося.

Скільки часу треба коптити м'ясо?

Зазвичай продукти коптять у коптильні гарячого копчення 1-3 години (Час готування залежить від типу продукту та особливостей коптильні). Температура диму в коптильні становить 60-80 градусів Цельсія, якщо використовуються продукти після часткового приготування варінням, або 80-100 градусів, якщо використовуються сирі продукти.

Як закоптити м'ясо в коптилки?

На ґратах розкладаємо шматочки м'яса, і відправляємо їх у коптильнюколи температура всередині досягне 80 градусів. Час копчення м'яса за цією технологією – 2-3 години. Час засікається з моменту, коли з'явився під кришки перший димок. Це означає, що запал заповнив всю ємність.

Як закоптити м'ясо холодного копчення?

Процес приготування: Завантажити шматки в маринад кефіру і придавити гнітом так, щоб повністю занурилися в рідину. Поставити на добу в холодильник, кілька разів перевертаючи м'ясо. Вивісити на сушарку або в камеру вимкненої коптильної шафи на 3-5 годин. Коптити до 2 тижнів за 20-25 градусів.

Шашлик з м'яса косулі.

Вам також може сподобатися

Більше від автора