Як правильно нарізати овочі для шаурми


В якому порядку збирати шаурму?

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша впоперек, потім закладіть його зверху або з обох боків овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

Як правильно зрізати м'ясо для шаурми?

По мірі готовності м'ясо зрізують гострим ножем дуже тонкими шматочкамипотім додатково їх подрібнюють. Досвідчені кулінари рекомендують спочатку замаринувати м'ясо – так воно швидше приготується і буде смачнішим, соковитішим і ароматнішим.

Як правильно робити та загортати шаурму?

0:00Рекомендований кліп · 19 сек.Туторіал «Як загорнути шаурму? – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу

Скільки м'яса потрібно на одну шаурму?

Для однієї шаурми потрібно 120 грамів м'яса. Ціна маринованого м'яса курки на рожні, що поставляється з птахофабрики, у середньому тримається на рівні 180 рублів за кілограм. Після смаження з кілограма залишається лише 70% м'яса.

Як нарізати огірки та помідори для шаурми

рослинна олія – ​​3-4 ст.л; сметана-150 гр; часник 1-2 зубчики; кріп, петрушка-по 30 гр; сіль і перець-за смаком; Лаваш можна спекти самим. Також у домашніх умовах за мінімальних витрат часу. А якщо на швидку руку, то простіше звичайно…

Вам також може сподобатися

Більше від автора