Як зробити тісто для рибного пирога швидке


Яка риба найбільше підійде для рибного пирога?

І риба для пирогів підійде будь-яка. Любіть морську, тоді: сьомга, пікша, тунець, дорада, сардини… Але гарна буде й річкова: щука, окунь, минь, лящ…

Яка риба йде на пирога?

Для пирогів підійде будь-яка риба, як червона, так і біла. Краще вибирати рибу кісткову і жирну, тоді тісто просочиться ароматним рибним соком, і пиріг вийде соковитішим. Часто в начинку додають цибулю, круто зварені яйця і рис, смажені гриби, картоплю.

Чим змастити зверху рибний пиріг?

Змастіть рибний пиріг зверху жовткомщоб під час випічки він набув приємного рум'яного кольору.

Скільки часу випікати пиріг?

Високі та пишні дріжджові пироги (з начинкою або без) випікаються у духовці 40-60 хвилин при 180-190 градусах. Тонкі дріжджові пироги з ягодами, овочами чи грибами рекомендується пекти до 20-30 хвилин у розігрітій до 200-220С духовці.

Швидке тісто для рибного пирога

Вам також може сподобатися

Більше від автора