Бейсболка коли носити


Бейсболки – популярний головний убір, який носять в будь-яку погоду. Такий аксесуар вважається важливою частиною спортивної та музичної субкультури.

Коли носять бейсболку?

Сьогодні бейсболки носять усе і з усім — хоч із футболкою, трениками та кросівками, хоч із костюмом та лоферами. З огляду на вічний попит, пропозиція максимально широка. Якщо дивитися на бейсболку як на універсальний аксесуар, радимо вибирати однотонну модель без громіздкого брендингу.

Чи можна носити бейсболку взимку?

Чи можна носити бейсболку взимку? Так. Однак підходить вона не всім і найкраще виглядає з класичним верхнім одягом.

Чи можна взимку ходити у кепці?

Чи можна носити кепку взимку? Якщо у твоєму місті не буває моторошних морозів і температура повітря тримається хоча б до -10 чи -15 градусів, то ти можеш сміливо носити кепку на вулицю взимку. Головне, додати до своєї цибулі теплі колготки, взуття на масивній підошві, гарний светр чи кофту з капюшоном.

Навіщо носять бейсболки?

Бейсболка призначена захищати очі від сліпучого сонця. Однак, на відміну від крислатих капелюхів, вона є набагато більш демократичним і практичним головним убором. Насамперед, вона асоціюється з активними заняттями спортом. Втім, її можуть носити не лише любителі великого спорту.

Як носити бейсболку: все про наймоднішу річ літа 2022

Кепка, або бейсболка, перетворилася на один із найпопулярніших аксесуарів весняно-літнього сезону ще минулого року. І стиль родом із 90-х та нульових.

Вам також може сподобатися

Більше від автора