Як зробити осіннє листя з шоколаду?
Вибираємо листочки потрібного розміру і добре миємо у теплій воді.
- Тепер листя потрібно просушити. …
- Нам потрібні чисті та сухі листя.
- Білий шоколад розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. …
- Із барвниками теж нюанс. …
- Шоколад ділимо на три частини. …
- Перекладаємо пофарбований шоколад у кондитерські мішки.
Як зробити тонкий шар шоколаду?
Метод обертання – для товстішого шоколадного шару Вийміть вилкою наповнювач. Переконайтеся, що наповнювач виступає з кінчика вилки на 1/3. Постукайте кілька разів по шоколадній поверхні наповнювача, тримаючи його над ємністю. Це допоможе струсити надлишки шоколаду та отримати ідеально тонкий шар.