Які двигуни ставлять на газ?

Які двигуни не люблять газ?

на які двигуни не можна ставити ГБО

  • Багатоциліндрові ДВС, встановлені на баварських BMW та Мерседес-Бенц, випущені з конвеєра в Штутгарті.
  • Певні двигуни автомобілів Lexus з Японії.
  • Деякі автомобілі, завезені із США.
  • Ексклюзивні автомобілі та новітні моделі.

Sep 26, 2020

Які двигуни підходять для ГБО?

ГБО спеціально розроблене для двигунів з прямим упорскуванням палива (FSI, TSI, TFSI). Тут передбачено подачу як бензину, так і газу. Для коректної роботи потрібні не тільки спеціальні блоки керування, але також спеціальні прошивки та налаштування.

Чи можна поставити газ на двигун із турбонаддувом?

І коли нас питають, можна, можливо чи ставити газ на турбомотор, відповідь буде одна – можна, можливо, за умови застосування відповідної комплектації ГБО на турбодвигун. З використанням редуктора-випарника відбувається приблизно така сама ситуація. Бажано навіть дотримуватися запасу потужності в 15–20%.

Чи потрібно ставити газ на автомобіль?

Так. Але для того, щоб їздити та економити, треба спочатку встановити газобалонне обладнання (ГБО). І саме "залізо", і його встановлення коштують грошей. Тому встановлювати ГБО на свій автомобіль і справді економити, вигідно тим автомобілістам, які проїжджають на рік не менше ніж 30 тис.

Чи можна ставити газ на TSI?

Важливу процедуру як встановлення ГБО, TSI двигун обов'язково відзначить наступними перевагами: Головний плюс – 40% економія палива. Саме з цієї причини автолюбителі й наважуються поставити газ на TSI– щоб скоротити витрати на бензин. Збільшення ресурсу силового агрегату.

Чим поганий газ на авто?

По-перше, погіршиться захист внутрішніх частин агрегату.По-друге, почнеться закоксування двигуна, утворення відкладів та нагару. І, по-третє, є ризик збільшення витрати масла.

Які машини можна перевести на газ?

В принципі, перевести на газ можна будь-який автомобіль – незалежно від його розміру та робочого об'єму силового агрегату. Це буде трохи складніше для машин з турбодвигунами, але також реально.

Вам також може сподобатися

Більше від автора