Чим тісто для млинців відрізняється від тіста для млинців?
Зміст:
Якщо млинці випікаються з дріжджового тіста, що за консистенцією нагадує сметану, то млинці роблять на молоці або воді, без дріжджової закваски, і тісто досить рідке. Перші, відповідно, виходять пишні, пухкі та товсті; другі – тонкі та майже прозорі.
Чому млинці ламаються під час смаження?
Секрет криється в правильному співвідношенні кількості борошна та яєць. Якщо тісто рветься, додайте ще одне яйце та ретельно перемішайте. Відразу кілька яєць вбивати не потрібно — млинці вийдуть твердими. Ще однією причиною розриву може бути велика кількість цукру.
Що дає додавання крохмалю в тісто для млинців?
Вважають, що млинці з тіста з додаванням крохмалю виходять тоншими, еластичними та ніжними за смаком. Ця думка має наукове обґрунтування: якщо частину борошна замінити крохмалем, то загальний вміст клейковини в тесті зменшиться (у крохмалі клейковини немає), отже, млинці вийдуть ніжнішими.
Що краще додавати в тісто для млинців соду чи розпушувач?
Співвідношення соди та кислоти підібрано таким чином, щоб реакція пройшла без залишку. Тому при використанні розпушувача додаткова кислота не потрібна, тобто. в млинце на основі молока або води краще додавати розпушувач.
Млинці з фаршем – 10 смачних рецептів.
Млинці з фаршем – це апетитне і ситне частування для вашого столу, яке послужить відмінним перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Приготувати такі смачні млинці можна у різний спосіб. Найкращі …