Як швидко схуднути на 40 кг за тиждень


Скільки кг можна скинути протягом тижня максимум?

Але допустима норма втрати ваги без шкоди здоров'ю 1,5–2 кг на тиждень максимум. Тобто оптимально для організму за цей термін можна розлучитися із 3–4 кг зайвої ваги. Якщо хочете ще скинути вагу та не нашкодити здоров'ю, дайте собі більше часу.

Як довго худнути на 10 кг?

За скільки схуднути на 10 кг реально? Дієтологи та фітнес-тренери стверджують, що ідеальний варіант – це місяць. Така мета цілком реальна. За тиждень йтиме приблизно по 2-3 кг.

Як схуднути на 1 кг за ніч?

Щоб худнути на нічній дієті, необхідно спати не менше 8 годин на добу, а також змінити своє харчування. Жодних сюрпризів – необхідно виключити рафіновані продукти та продукти з переробленого м'яса, прибрати цукор та швидкі вуглеводи, натомість ввести у свій раціон багато білкових продуктів.

Як швидко можна скинути 30 кг?

Так, дієтологи рекомендують скидати не більше кілограма на тиждень та чотирьох-п'яти кілограмів на місяць. Не варто розраховувати на швидке схуднення та краще набратися терпіння. Проте через два місяці можна розлучитися з десятьма кілограмами, а за шість місяців добитися заповітних мінус 30 кілограмів.

Як схуднути за тиждень: 10 кроків (з ілюстраціями)

Для більшості людей бажання схуднути на 0,5–1 кілограм за тиждень є безпечною та розумною метою. Скинути більше за тиждень

Вам також може сподобатися

Більше від автора