Як після армії стати офіцером армії


Як стати офіцером в армії?

Вступіть до традиційного коледжу або університету за програмою підготовки офіцерів запасу (ROTC) . Після закінчення коледжу відвідуйте Кандидатську школу офіцерів (OCS). Отримайте пряму комісію після отримання професійного ступеня. Просувайтеся службовими сходами, а потім пройдіть офіцерську підготовку.

Скільки часу потрібно, щоб стати армійським офіцером?

Школа кандидатів в офіцери: чотири роки або більше для здобуття ступеня бакалавра плюс 12 тижнів для курсу навчання . Пряма комісія: відразу після вступу до армії США, хоч це може змінитися залежно від ваших вимог.

Хто може стати офіцером в Україні?

Особа, яка претендує на офіцерське звання, не повинна мати непогашених дисциплінарних стягнень. Крім того, закон під час дії військового стану дозволяє приймати на військову службу офіцерів від 20 до 40 років (раніше було до 30 років). Збережена копія

Чи може солдат стати офіцером?

Це ще одна схема надходження до армії, але як унтер-офіцера. Саме цим шляхом йдуть багато унтер-офіцерів армії. Під час служби як солдат ви можете подати заяву на отримання звання офіцера .

Як після армії з вищою освітою стати офіцером

Як після армії з вищою освітою стати офіцером? Яких вимог потрібно дотримуватися? Як відбувається відбір? Як відбувається навчання? Як працювати після закінчення навчання? Підсумок

Вам також може сподобатися

Більше від автора