Коли сіяти дзвіночок


Якщо немає бажання або можливості возитися з розсадою, можна посіяти дзвіночок у відкритий грунт. Посів, залежно від регіону, починають у квітні чи початку травня.

Коли сіяти насіння дзвіночків?

Вирощування розсади починають у першій половині березня, тоді до моменту перенесення саджанців на постійне місце в саду вони мають міцну кореневу систему та досить розвинену зелену масу. Якщо ж обраний без розсадний спосіб, то висів насіння в ОГ здійснюють наприкінці квітня або на початку жовтня. Збережена копія

Коли краще садити дзвіночок карпатський?

Висівають насіння прямо в грунт наприкінці квітня – травні чи восени у середині жовтня. Місце для посіву готують заздалегідь, обравши ділянку з родючим і пухким ґрунтом. Насіння карпатського дзвоника дрібне, тому сіють їх поверхнево або злегка закладають піском і вкривають плівкою.

Куди посадити карпатський дзвіночок?

Оптимальний ґрунт для вашого дзвіночок карпатський – це родючий ґрунт із pH 6-8, що означає нейтральний до лужного.. Грунт не повинен висихати занадто швидко, але все одно повинен бути добре дренованим. Через це ґрунту, такі як суглинок, пісок або глина ідеально підходять для цього рослини.

Що робити з дзвониками після цвітіння?

Найкращий час для обрізки – після того, як квітки вже зів'яли. Одночасно можна видалити і відцвілі квітки, і старе і пожовкле листя. Якщо ви помітили велику кількість жовтого листя, можливо, ви занадто часто поливаєте рослину або не даєте їй достатньо поживних речовин.

Дзвіночки: вирощування з насіння, посів, як …

Найчастіше зустрічаються багаторічні дзвіночки, рідше – дворічні та однорічні. Листя у дзвіночків чергові, дзвінчасті за формою квітки блакитного, білого та різних відтінків фіолетового кольору зібрані в кистевидні або волотисті суцвіття. Іноді

Вам також може сподобатися

Більше від автора