Як розшифровується se на iphone


Шанувальникам з усього світу, у тому числі з України, було представлено новий iPhone SE. Абревіатура SE розшифровується як Special Editionтобто спеціальна версія.

Що означає SE на айфоні?

iPhone SE 1-го покоління (SE – Special Edition з англ. – "спеціальне видання") – смартфон корпорації Apple. Було представлено 21 березня 2016 року. Зовнішньо схожий з iPhone 5s, проте має багато характеристик iPhone 6s.

Чим відрізняється SE від звичайного айфону?

Між собою iPhone 8 та iPhone SE 2020 ділили лише дизайн, тоді як функціонально новинка стала ближчою до флагманів того часу. Нехай і з застереженнями – незважаючи на ідентичне залізо, iPhone SE 2020 отримав на 1 ГБ оперативної пам'яті менше (3 ГБ) ніж iPhone 11 (4 ГБ).

Що означає SE?

SE – Special Edition (спеціальне видання). Mi 8 SE – це «молодший брат» смартфона Мі 8, тому що відрізняється не лише спрощеною специфікацією, доступнішою ціною, а й розмірами. SE – Special Edition (спеціальне видання).

Як відрізнити iPhone SE?

iPhone SE (2-го покоління) Скло передньої панелі плоске із закругленими краями. На задній панелі скло, а навколо рамки смуга з анодованого алюмінію. Бічна кнопка розташована праворуч пристрою.

Що означають літери SE у новому iPhone

iPhone SE = iPhone Special Edition «спеціальне видання» Ось так. До речі, у справжньому флагмані, iPhone 6s, літера "S" означає "швидкість". [ TheVerge] ( 5 голосів, загальний рейтинг: 4.60 з 5) 😳 Хочеш ще? Читай більше у …

Вам також може сподобатися

Більше від автора