Як правильно замочити мигдаль?
Зміст:
Сам спосіб замочування дуже простий: 1 частина горіхів на 2-3 частини теплої води. Час замочування від 8 до 12 годин. Увечері замочили – зранку з'їли. Шкірка зчищається після замочування зовсім легко однією лівою, але навіть не зчищаючи, шкірка вже віддала все шкідливе у воду.
Чи потрібно замочувати мигдаль перед вживанням?
Щоб корисні речовини, що містяться в горіхах, не пройшли мимо і засвоїлися, горіхи потрібно замочувати. Термообробка (смаження, наприклад) зруйнує всі корисні речовини. Тому замочування – оптимальний варіант. Волога активує горіх, роблячи його ще кориснішим.
Як правильно замочувати горіхи?
Промийте горіхи, покладіть у невеликий посуд та залийте чистою водою кімнатної температури. Залиште вміст на шість годин, бажано на ніч, а вранці злийте воду та промийте насіння ще раз. Пам'ятайте, якщо вода за ніч забарвилася – викидайте горіхи: до продажу вони піддавалися хімічній обробці
Чи можна мити мигдаль окропом?
Зате окріп може видалити пил, що осів на ядрах. Іноді виробники наносять на горіхи спеціальні захисні речовини, щоб зберегти продукт від шкідників та плісняви. Миття також допоможе видалити їх. Обробці окропом бажано піддавати продукти, куплені на вагу.
Як замочувати мигдаль: практичні рекомендації та …
Щоб активізувати ферменти та зробити мигдаль максимально корисним, важливо чітко знати, як виконується процедура замочування. Розглянемо поетапний план дій: Допускається