Коли буде Grammy 2022 року?

64-а щорічна церемонія вручення нагород «Греммі» відбулася 3 квітня 2022 року у повноцінному форматі у MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі (США). Спочатку запланована на 31 січня 2022 року в Crypto.com Arena (так з 25 грудня 2021 року називається Стейплс-центр, Лос-Анджелес) вона була перенесена через пандемію.

Хто буде на Греммі 2022 року?

Олівія Родріго Джон Батіста, Джастін Бібер, Doja Cat, H.E.R, Олівія Родріго та Біллі Айліш лідирували за кількістю номінацій. Розповідаємо, кому з них вдалося виправдати надії фанатів та завоювати заповітну статуетку. Олівія Родріго стала тріумфаторомГреммі2022». На її рахунку одразу три перемоги.

Яке місце посіли БТС на Греммі 2022?

BTS не перемогли, нагороду здобули реперша Doja Cat та співачка SZA за хіт «Kiss Me More». Фанати кей-поп збунтувалися та звинуватили організаторів у тому, що вони користуються популярністю айдолів та піднімають собі рейтинг, але не вручають їм статуетки.

Хто отримав Grammy цього року?

Imanbek виграв «ГремміНайкращим новим виконавцем стала 19-річна Олівія Родріго, номінована у семи категоріях премії, вона також отримала статуетки за найкраще сольне поп-виконання та найкращий вокальний поп-альбом — Sour.

Скільки всього номінацій на Греммі?

Так, починаючи з церемонії 2012 року, кількість категорій скоротилася зі 109 до 78, а пізніше знову збільшилася — до 84, але в 2021 році скоротилася до 83 номінацій.

Скільки номінацій Греммі 2022?

Джон Батіст отримав найбільшу кількість номінацій – 11, за ним слідують Doja Cat, H.E.R.

64-а церемонія «Греммі»
дата проведення 3 квітня 2022
Місце проведення MGM Grand Garden Arena, Лас-Вегас
Ведучі Тревор Ноа
Трансляція у США

Хто із російських артистів отримував Греммі?

Російські та радянські музиканти – Юрій Башмет, Гідон Кремер та Максим Венгеров – отримували «Греммі» у різних номінаціях. Читайте, за що статуетку вручили Генеральному секретареві ЦК КПРС Михайлу Горбачову і хто з росіян нагороджений «екстраординарною кар'єрою».

Коли буде камбек БТС 2022?

Відео-тизер, показаний на стадіоні Allegiant Stadium, згадує попередні роботи BTS, а потім демонструє слова WE ARE BULLETPROOF, озвучені кожним учасником групи. Завершується тизер датою камбека – 22/06/2022.

Вам також може сподобатися

Більше від автора