Чим корисна глина харчова для людини

Каолінова глина очищає шкіру, допомагає при травмах, забитих місцях, розтягуваннях і при хворобах суглобів, виводить з організму шлаки і токсини, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, застосовується при захворюваннях ротової порожнини, додається до зубної пасти та порошку, для компресів, примочок та мазей.

Як харчова глина впливає організм?

Глина або крейда вважаються важкими речовинами та можуть викликати загострення хронічного гастриту, дуоденіту, панкреатиту, виразкової хвороби. За рахунок сорбуючого ефекту, тобто поглинання шкідливих речовин, токсинів можуть виводитися мікроелементи, особливо калій і вітаміни. Збережена копія

Як правильно пити харчову глину?

Глина діє як адсорбент, виводячи з організму шлаки, отже пити треба разом із неюЦе повністю безпечно. Якщо потрібно зняти інтоксикацію, не побійтеся разово або кілька разів через 2-3 години випити склянку зі столовою ложкою глини.

Вам також може сподобатися

Більше від автора