Корисні властивості фейхоа Його плоди багаті вітаміном С, містять велику кількість клітковини, пектину, сахарози. Дані характеристики дозволяють рекомендувати його як дієтичний продукт при хворобах ШКТ, атеросклерозі, пієлонефриті, а також дуже добре зміцнює імунітет. 25 травня 2021 р.
Кому не можна їсти фейхоа?
Росспоживнагляд застеріг від споживання фейхоа при надлишку йоду в організмі та ендокринних порушеннях (у тому числі гіпертиреозі) та при захворюваннях шлунково-кишкового тракту з високою кислотністю (панкреатит, гастрит та ін.).
Навіщо корисно фейхоа?
Плоди фейхоа містять велику кількість корисних вітамінів, мінералів, клітковини, корисних для перистальтики кишечника, боротьбі з інфекціями, здуттям живота. Екзотична ягода сприяє нормалізації всіх життєво важливих процесів, включаючи травлення. Збережена копія
Залишити відповідь