Categories: Корисне

Чим краще замочувати м'ясо для шашлику

Чи потрібно замочувати м'ясо у воді для шашлику?

Для того, щоб м'ясо після теплової обробки вийшло соковитим та ніжним, а також для того, щоб покращити його смак, рекомендується вдатися до замочування. Замочувати можна будь-які види м'яса, птицю та субпродукти. Для цих цілей найкраще користуватися емальованим, глиняним або скляним посудом.

Як замаринувати м'ясо для шашлику?

Маринувати шашлик можна в оцті, в кефірі, в томатному та гранатовому соку, у вині, у лимоні з базиліком, яблуками, аличою та червоною смородиною

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Как выбрать качественное постельное белье

Постельное белье — это не просто элемент интерьера, а важная составляющая полноценного и здорового отдыха.…

2 години ago

Программа Express Entry – иммиграция в Канаду

Программа Express Entry – иммиграция в Канаду Стать резидентом Канады можно разными способами. Правительство этой…

7 години ago

Мобильные прокси: что это и как использовать для безопасного соединения

В эпоху, когда безопасность и анонимность в интернете становятся всё более актуальными, мобильные прокси предоставляют…

1 день ago

Чому російські виконавці досі знаходяться в трендах youtube України?

Попри війну та численні обмеження щодо російського контенту, на YouTube Україна ми все ще бачимо…

1 день ago

Вишуканий смак вдома: обираємо напівавтоматичну кавомашину

Сучасні напівавтоматичні кавомашини надають чудову можливість створювати улюблені напої вдома або в офісі з легкістю…

2 дні ago

Ремонт гібридних інверторів: коли потрібна допомога фахівця

Сучасні гібридні інвертори — це пристрої, що грають важливу роль у забезпеченні стабільної роботи альтернативних…

2 дні ago