Categories: Корисне

Чим краще замочувати м'ясо для шашлику

Чи потрібно замочувати м'ясо у воді для шашлику?

Для того, щоб м'ясо після теплової обробки вийшло соковитим та ніжним, а також для того, щоб покращити його смак, рекомендується вдатися до замочування. Замочувати можна будь-які види м'яса, птицю та субпродукти. Для цих цілей найкраще користуватися емальованим, глиняним або скляним посудом.

Як замаринувати м'ясо для шашлику?

Маринувати шашлик можна в оцті, в кефірі, в томатному та гранатовому соку, у вині, у лимоні з базиліком, яблуками, аличою та червоною смородиною

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Натуральные семечки и масличные культуры от производителя: польза, вкус и выгода для бизнеса

Полезные перекусы, сырьё для производства масла и экспортные агрокультуры — всё это объединяет один, на…

14 години ago

Dental Avenue – надійна стоматологія у Львові для найскладніших випадків!

Досвідчені стоматологи найвищої кваліфікації, постійне вдосконалення способів лікування, застосування найпрогресивнішого обладнання та високоякісних матеріалів -…

3 дні ago

Сонячна енергія: як розумно керувати ресурсами та оптимізувати споживання

В умовах зростаючої вартості електроенергії, нестабільної енергосистеми та глобального руху до екологічної відповідальності все більше…

4 дні ago

Топіарна стрижка рослин: коли природа стає мистецтвом

Чи можна перетворити сад на живу скульптурну галерею? Так, якщо скористатися топіарним мистецтвом — спеціальною…

6 днів ago

GPS моніторинг транспорту в Чернівцях: контроль, який працює на результат

У сучасному бізнесі контроль за транспортом уже давно перестав бути розкішшю — сьогодні це одна…

6 днів ago

Промислова пневматика ROSS: точність, надійність, ефективність

У сучасній промисловості ключову роль відіграють технології, які забезпечують безперебійну роботу обладнання, зменшення витрат і…

6 днів ago