Дерево для слебів що краще

Для слебів вибирають великі стволи твердих цінних порід. Дуб, клен, тополя, горіх, в'яз, модрина використовуються для оригінальних стелажів, полиць, підвіконь, стільниць. Більш екзотичні – карагач, бук, тик, самшит кращі для елітних, високохудожніх виробів.25 бер. 2021 р.

Який Слеб краще?

Найрозумніше для виготовлення столу з масиву дерева використовувати слеб карагача. Інші породи теж допустимо, але у карагача значно більше переваг. Карагач має ідеальне співвідношення ціни, якості, зовнішнього вигляду та найголовніше – надійності.

Яке дерево краще обрати для столу?

Дерев'яні столи та стільниці з дерева вимагають виготовлення використання деревини твердих порід, які добре тримають форму, мають тверду поверхню, стійку до пошкоджень. Наші Рекомендації дуб, ясен, береза, модрина, бук.

Вам також може сподобатися

Більше від автора