Для слебів вибирають великі стволи твердих цінних порід. Дуб, клен, тополя, горіх, в'яз, модрина використовуються для оригінальних стелажів, полиць, підвіконь, стільниць. Більш екзотичні – карагач, бук, тик, самшит кращі для елітних, високохудожніх виробів.25 бер. 2021 р.
Який Слеб краще?
Найрозумніше для виготовлення столу з масиву дерева використовувати слеб карагача. Інші породи теж допустимо, але у карагача значно більше переваг. Карагач має ідеальне співвідношення ціни, якості, зовнішнього вигляду та найголовніше – надійності.
Яке дерево краще обрати для столу?
Дерев'яні столи та стільниці з дерева вимагають виготовлення використання деревини твердих порід, які добре тримають форму, мають тверду поверхню, стійку до пошкоджень. Наші Рекомендації дуб, ясен, береза, модрина, бук.