Categories: Корисне

Філе минтая як приготувати смачно і швидко в духовці з картоплею

Чи потрібно розморожувати філе мінтаю перед запіканням?

Перед приготуванням рибу необхідно розморозити так, щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.

Як правильно вибрати філе мінтаю?

При виборі філе мінтаю необхідно звернути увагу на його поверхню: вона має бути світлого кольору, без плям, підсохлих ділянок (свідчать про неправильне зберігання), не повинно бути снігу та великої кількості льоду – глазурі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Как выбрать лучший вариант ковриков для вашего авто?

Правильное использование ковриков в салоне Honda CR-V 4 — это важный шаг для сохранения чистоты…

21 годину ago

Астма: міфи та реальність

Астма – це хронічне захворювання дихальних шляхів, яке здійснює негативний вплив на мільйони людей у…

21 годину ago

Ефективна сушка зерна з зерносушарками Perry

Сушка зерна — це ключовий процес, що дозволяє зберегти врожай у найкращому стані та уникнути…

21 годину ago

Ліжка з м’яким узголів’ям: стильні акценти для різних інтер’єрів

Ліжка з м'яким узголів'ям — це елемент інтер’єру, який додає простору затишку та елегантності. Такий…

2 дні ago

Кредит на електромобіль: чи вигідно брати електричне авто в кредит в Україні

Електромобілі стають дедалі популярнішими в Україні завдяки екологічним перевагам, економічності та зростаючій інфраструктурі зарядних станцій.…

2 дні ago

Топ квадрокоптеров BetaFPV: лучшие модели для любителей и профи в FPV-полётах

Обзор лучших квадрокоптеров BetaFPV для FPV полетов BetaFPV — один из ведущих производителей квадрокоптеров, предлагающий…

2 дні ago