Categories: Корисне

Фото як правильно користуватися столовими приладами

Як правильно користуватися столовими приладами?

Прилади мають праворуч від страви, для якої вони сервіровані. Виделку розміщують зліва, а ложку – справа, якщо вони обидві використовуються для зачерпування. Після їх використання обов'язково повертають назад. Якщо ложка подавалася на окремій тарілочці, це означає, що її потрібно залишити у спільній страві.

Як правильно різати ножем та вилкою?

Кінець ручки ножа має стосуватися підстави вашої долоні. Так само ніж необхідно тримати і за американського стилю. Вилку слід тримати у лівій руці. Її зубці мають бути спрямовані вниз, а вказівний палець випрямлений і розташований на задній частині вилки біля її основи, але не настільки, щоб пальці торкалися їжі. Збережена копія

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

21 годину ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

22 години ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago

Измерительные приборы: точность и контроль на каждом этапе строительства

Современное строительство, ремонт и производство невозможно представить без надежных инструментов для контроля качества. Именно поэтому…

5 днів ago

Чому важливо купити літню гуму вчасно

Перехід на сезонні шини — це питання безпеки та комфорту. Коли температура піднімається вище +7°C,…

5 днів ago