Коли краще їсти шпинат

Свіже листя додають у салати, закуски, бутерброди.. Шпинат добре поєднується з м'ясом, рибою, яйцями, сиром, беконом, горіхами, полуницею, авокадо, руколою, кунжутом. З нього варять супи, роблять гарніри, начинки для пирогів та піци, смузі та соки.

Коли не можна їсти шпинат?

Протипоказання Через високий вміст щавлевої кислоти зловживання шпинатом може призводити до сечокам'яної хвороби.. Також через високий вміст вітаміну До людей, схильних до тромбозів або проходять лікування препаратами, що знижують згортання крові, краще виключити цей продукт. Збережена копія

Як корисніше їсти шпинат?

Як корисніше їсти шпинат? Шпинат можна вживати в будь-якому вигляді, його величезна перевага в тому, що навіть при термічній обробці він зберігає більшість поживних речовин. Молоді пагони найкраще підходять для салатів чи легких соусів. Універсальний соус із зелені відмінно поєднується з м'ясом, морепродуктами та сиром. Збережена копія

Вам також може сподобатися

Більше від автора