Скільки солі на 1 кг риби для консервування?
Зміст:
На 1 кг риби знадобиться: 3 ст. ложки солі; половина склянки олії, в ідеалі, оливкової, але підійде і рафінована соняшникова; листок-два лаврові листки і 2-3 горошини запашного перцю.
Скільки потрібно тримати рибу у автоклаві?
У банки додати води, але не слід наливати занадто багато – потрібно залишити щонайменше 2 сантиметри до верхнього краю, щільно закрутити кришками. Банки розмістити в автоклав, виставивши температуру 120 градусів. Ароматна закуска у власному соку буде готова через 30 хвилин.
Яка риба підходить для автоклаву?
Яку рибу можна приготувати? Абсолютно будь-яку! Морську, річкову, велику, дрібну, з кістками і без. Якщо готуватимете рибу з кісточками не переживайте, при приготуванні кісточки проваряться і стануть м'якими. Процес приготування риби в автоклаві є дуже простим!
Скільки тримати у автоклаві?
Наливаємо в автоклав воду згідно з інструкцією (зазвичай по нижньому фальшному), поміщаємо банки, закриваємо автоклав і ставимо на нагрівання. Доводимо автоклав до температури 120 ° С, витримуємо 40-50 хвилинпотім вимикаємо і чекаємо повного остигання.
Консерви з ляща в домашніх умовах, як …
Автоклав – зручний пристрій для приготування різних страв, у тому числі риби з рибними консервами. Як приготувати смачно та швидко, розповімо далі. Інгредієнти: 1. Лещ – 2 кілограми; 2. Оцет 9% – 7 мілілітрів на 1,5-літрову баночку; 3. Рафінована олія – 1