Categories: Корисне

Лещ консерви як зробити

Скільки солі на 1 кг риби для консервування?

На 1 кг риби знадобиться: 3 ст. ложки солі; половина склянки олії, в ідеалі, оливкової, але підійде і рафінована соняшникова; листок-два лаврові листки і 2-3 горошини запашного перцю.

Скільки потрібно тримати рибу у автоклаві?

У банки додати води, але не слід наливати занадто багато – потрібно залишити щонайменше 2 сантиметри до верхнього краю, щільно закрутити кришками. Банки розмістити в автоклав, виставивши температуру 120 градусів. Ароматна закуска у власному соку буде готова через 30 хвилин.

Яка риба підходить для автоклаву?

Яку рибу можна приготувати? Абсолютно будь-яку! Морську, річкову, велику, дрібну, з кістками і без. Якщо готуватимете рибу з кісточками не переживайте, при приготуванні кісточки проваряться і стануть м'якими. Процес приготування риби в автоклаві є дуже простим!

Скільки тримати у автоклаві?

Наливаємо в автоклав воду згідно з інструкцією (зазвичай по нижньому фальшному), поміщаємо банки, закриваємо автоклав і ставимо на нагрівання. Доводимо автоклав до температури 120 ° С, витримуємо 40-50 хвилинпотім вимикаємо і чекаємо повного остигання.

Консерви з ляща в домашніх умовах, як …
Автоклав – зручний пристрій для приготування різних страв, у тому числі риби з рибними консервами. Як приготувати смачно та швидко, розповімо далі. Інгредієнти: 1. Лещ – 2 кілограми; 2. Оцет 9% – 7 мілілітрів на 1,5-літрову баночку; 3. Рафінована олія – 1

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

2 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

2 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago