Categories: Корисне

Парне м'ясо що краще

Яке м'ясо вважається парним?

Парним вважається м'ясо протягом перших 2-4 годин після забою тварини. Через розслаблення м'язів парне м'ясо характеризується м'якою консистенцією, невеликою пружністю та високою водозв'язувальною здатністю. Однак смак та запах парного м'яса слабо виражені.

Скільки має висіти м'ясо після вибою?

Найкращими умовами, за яких м'ясо набуває високих гастрономічних показників, прийнято вважати 25-30 днів витримки при температурі 0 ° – 4 ° С. Однак і до закінчення цього терміну можна використовувати м'ясо: жорсткість помітно зменшується на 5-7 день витримки, смакові властивості істотно покращуються на 10-15 день.

Чому парне м'ясо тверде?

У перші 3-5 годин після забою відбувається задубаннятому парне м'ясо дуже жорстке. Якщо парне м'ясо випустити з підприємства, то велика ймовірність його псування в дорозі, оскільки температура м'яса ще досить висока, а хімічні процеси не пройшли.

Як правильно охолодити м'ясо?

Щоб м'ясо не підморозилося, його слід охолоджувати до температури поверхні напівтуш близької до кріоскопічної (-1°С). Показником межі охолодження напівтуш при інтенсифікації процесу слід вважати не температуру в товщі стегна (4 ° С), а кріоскопічну температуру поверхні напівтуш (-1 ° С). Збережена копія

Користь дозрівання або Чому парне м'ясо не можна …
Парним вважається м'ясо протягом перших 2-4 годин після забою тварини. Через розслаблення м'язів парне м'ясо характеризується м'якою консистенцією, невеликою пружністю та високою водозв'язувальною здатністю. Однак смак та запах парного м'яса слабо виражені. У наступні

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Якісний ремонт телефонів у Тернополі: швидко та надійно

Сучасний смартфон — не просто засіб зв'язку, а повноцінний інструмент для роботи, спілкування й розваг.…

8 години ago

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

14 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

14 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago