Кукурудза солодка консервована має антиоксидантні властивості, сприяє зниженню рівня «поганого» холестерину та виведенню токсинів, покращує згортання крові та нормалізує рівень цукру, запобігає розвитку склерозу.
Чим корисна кукурудза із банки?
У консервованій кукурудзі міститься клітковина, магній, вітаміни та антиоксиданти. Регулярне вживання кукурудзи допомагає налагодити роботу кишечника, серцево-судинної та нервової систем, знизити рівень поганого холестерину, цукру в крові, ризик розвитку раку, уповільнити старіння організму.
Що є корисного у консервованій кукурудзі?
У цьому овочі також містяться необхідні для нашого здоров'я вітаміни групи В, Е, К, РР, а також вітамін С. Корисний для регенерації та захисту клітин бета-каротин. І такі мінерали як золото, фосфор, фтор, залізо, калій, цинк. Ці мікроелементи позитивно впливають на роботу печінки та серця. Збережена копія