У чому різниця між згущеним молоком та згущеними вершками?
Зміст:
Давайте розбиратися: Продукти відрізняються масовою часткою жиру: у згущеного молока вона становить 8,5%, у вершків 19%. Згущені вершки мають більш насичений молочний смак та густу консистенцію.. Відрізняються ці продукти за терміном придатності.
Яка різниця між згущеним молоком та згущеним молоком?
Згущене молоко – це не згущене молоко! В теперішньому згущеному молоці можливо тільки молоко та цукор. Якщо до складу додаються крохмаль чи рослинні жири, це вже молокосодержащий продукт, який постачається ринку під назвами: "згущене молоко"Варенка", "згущене молоко" та ін.
Навіщо потрібні згущені вершки?
Згущені вершки з цукром Використовуються для безпосереднього споживання, виготовлення кондитерських виробів та напоїв. Містять води 23,9%, жиру 19,4%, білків 7,3%, вуглеводів 48% (молочного цукру 9% та сахарози 39%); калорійність 407 ккал.
Чим корисна згущене молоко?
У вареному молоці, що згущує, присутні такі мінеральні речовини як калій, кальцій, хлор, фосфор, натрій, сірка, мідь, магній, цинк, марганець, фтор, йод, селен, кобальт. Серед вітамінів, що входять до складу вареної згущеного молока присутні вітаміни A, B (B1, B2, B5, B6, B12), C, D, E, H, PP, холін, бета-каротин.
Згущені вершки і молоко, що згущує: чим вони відрізняються?
Згущені вершки мають більш насичений молочний смак та густу консистенцію. Відрізняються ці продукти за терміном придатності.