Що роблять із купатами


У чому різниця між ковбасками та Купатами?

Простими словами, це ковбаски у натуральній оболонці, усередині яких рубана яловичина та свинина та обов'язково зелень з цибулею. Однак зараз купати готують і з птаха, і з іншим набором спецій. Незмінною залишається їхня соковитість і шматочки рубаного м'яса всередині.

Чим корисні купати?

Купати багаті білком. Однак через високий відсоток жиру їх не можна назвати дієтичним продуктом, тому часто їсти купати не варто. Для тих, хто стежить за фігурою та кількістю споживаних жирів, купати з курки чи індички стануть приємною альтернативою звичайним свинячим ковбаскам.

Що входить до складу Купатів?

склад: Свинина, шпик, вода, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна харчова, антиокислювач (Е301), регулятор кислотності (Е262, Е331), стабілізатор – харчові фосфати (Е450, Е452), паприка, цукор, часник свіжий, петрушка сушена , барбарис мелений, кумін.

Чия страва купати?

Купати (вантаж. კუპატი) – особливий вид грузинських пресервованих сирих ковбас, які потребують кулінарної обробки.

Що приготувати з купатами: рецепти для тих, хто любить…

Виключити інгредієнти. Спосіб приготування. Суп з фаршем у тосканському стилі та інші дуже смачні страви за рецептами Лайфхакер точно сподобаються вам.

Вам також може сподобатися

Більше від автора