Categories: Корисне

Що робити з горбушею свіжомороженою

Як варити заморожену горбушу?

Покладіть рибу в каструлю і залийте холодною водою так, щоб повністю покрити. Можна додати моркву та цибулю: кладіть їх відразу разом з горбушів. Доведіть до кипіння на сильному вогні, потім зменште до невеликого. Посолити відразу після закипання або за пару хвилин до готовності.

Як зрозуміти що горбуша не свіжа?

Зябра повинні бути світло червоними. Якщо ви бачите, що зябра потемніли, мають жовтуватий або зеленуватий відтінок, від покупки такої риби варто відмовитись. Вибирати заморожену рибу, орієнтуючись на прозорість очей, не варто, у замороженої риби вони каламутні.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Навчання в Словаччині для українців: як VIPstudy відкриває двері до європейської освіти

Все більше українських абітурієнтів звертають увагу на можливість здобути якісну європейську освіту. Словаччина приваблює доступністю,…

2 дні ago

Преимущества автозагара Bali Body: бронзовость без солнца и стресса

В современном мире красивый загар — это не всегда про солнце и пляжи. Сегодня можно…

2 дні ago

Секс-шоп «Перчинка» — ваш партнер у світі інтимного задоволення

У сучасному світі, де відкритість до нових вражень та експериментів стає нормою, важливо мати надійного…

3 дні ago

Обратные клапаны: надежная защита трубопроводных систем

При проектировании и обслуживании инженерных сетей особое внимание уделяется арматуре, способной обеспечить стабильность и безопасность…

4 дні ago

Choosing the Right Web Hosting: Why AvaHost Deserves Your Attention

When launching a website—whether it’s a personal blog, an e-commerce platform, or a portfolio—the foundation…

4 дні ago

Суші у Львові замовити: чому це стало моєю щотижневою традицією

Знаєте, коли друзі питають мене, де найкраще суші у Львові замовити, я завжди згадую той…

4 дні ago