Як користуватися набором для кондитера

Як правильно наповнити кондитерський мішок?

Як користуватися кондитерським мішком з насадками Зручно наповнювати мішок, помістивши його у відповідну за висотою та шириною ємність. Його краї відгинають, лопаткою накладають у виріб крем або рідке тісто, утрамбовують. Потім закривають мішок, розгорнувши манжету та скручуючи матерію.

Як правильно працювати із насадками для крему?

Як правильно користуватися кондитерськими насадками?

  1. Встановіть всередину кондитерського мішка необхідну насадку.
  2. Заповніть мішок кремом або м'яким тестом. Верхню частину закрутіть для зручності, щоб уникнути втрати солодкої маси.
  3. Однією рукою тримайте конус, спрямовуючи рух. …
  4. Заповніть мішок начинкою.

Вам також може сподобатися

Більше від автора