Categories: Корисне

Як маринувати печериці швидко покроково

Скільки можна тримати у маринаді гриби печериці?

Мариновані печериці пролежать близько 4 місяців у льоху, приблизно рік – у холодильнику. Термін придатності свіжих заморожених печериць варіюється в залежності від температурного режиму: -18 градусів – 1 рік; температура від -20 до -25 градусів – 1,5 роки.

Як замаринувати печериці для смаження?

Майонез + чорний мелений перець + сіль. Для просочення використовуйте домашній майонез без яєць це ідеальний варіант. Насипте печериці в миску, додайте|добавляйте| 4 ст. л. без гірки майонезу, 1 ч. л. меленого перцю та трохи солі. Потримайте 20-30 хвилин, і можна готувати грибний шашлик або закуску на грилі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Молнии YKK: Почему этот маленький элемент имеет такое большое значение?

Почти каждый день мы сталкиваемся с молниями на одежде, сумках, обуви и аксессуарах. Мы расстегиваем…

2 дні ago

Як зрозуміти, що глушник «проситься» на заміну?

Система вихлопу — це не лише частина, що впливає на звук автомобіля, а й важливий…

2 дні ago

Кращі казино України 2025 – як обирати надійну платформу

Casinomonitor.com.ua пропонує актуальний огляд кращих казино України 2025, який допомагає гравцям робити обґрунтований вибір. В…

2 тижні ago

Проекты двухэтажных домов: максимум пространства и рациональное зонирование

Проекты двухэтажных домов — это идеальный выбор для тех, кто хочет получить просторное жильё на…

3 тижні ago

Технічний гід: як вибрати зарядний пристрій для AGM, GEL, LiFePO4 акумуляторів

Придбання якісного акумулятора — це лише половина справи на шляху до енергетичної незалежності. Друга, не…

3 тижні ago

Художні товари оптом: від вибору до вигідної покупки

Світ творчості безмежний, і для його втілення потрібні якісні інструменти. Незалежно від того, чи ви…

3 тижні ago