Categories: Корисне

Як маринувати печериці швидко покроково

Скільки можна тримати у маринаді гриби печериці?

Мариновані печериці пролежать близько 4 місяців у льоху, приблизно рік – у холодильнику. Термін придатності свіжих заморожених печериць варіюється в залежності від температурного режиму: -18 градусів – 1 рік; температура від -20 до -25 градусів – 1,5 роки.

Як замаринувати печериці для смаження?

Майонез + чорний мелений перець + сіль. Для просочення використовуйте домашній майонез без яєць це ідеальний варіант. Насипте печериці в миску, додайте|добавляйте| 4 ст. л. без гірки майонезу, 1 ч. л. меленого перцю та трохи солі. Потримайте 20-30 хвилин, і можна готувати грибний шашлик або закуску на грилі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Газові колонки Атем (Житомир): ефективність, перевірена часом

Газові колонки залишаються одним із найзручніших способів отримання гарячої води в умовах нестабільного централізованого постачання.…

2 дні ago

Ломбард як сучасне фінансове рішення: чому варто звернутися до «Золотої скрині»

У житті кожного можуть трапитися непередбачувані ситуації, коли гроші потрібні терміново. Банки не завжди готові…

2 дні ago

Складська техніка: основа сучасної логістики

У світі сучасної логістики складська техніка займає центральне місце серед інструментів, які забезпечують ефективну організацію…

2 дні ago

Чому купівля волосся набирає обертів в Україні

Сьогодні багато українців шукають способи не лише заробити додаткові кошти, а й зробити це швидко…

4 дні ago

Економія без шкоди для здоров’я: як обрати оптимальний корм для котів в умовах обмеженого бюджету

"Кіт Васько вже третій день крутить носом від нового економ-корму", — скаржилася мені подруга Оксана…

5 днів ago

Бренд Salomon: надійне взуття для активного способу життя

У світі, де комфорт і функціональність давно перестали бути розкішшю, вибір правильного взуття відіграє ключову…

5 днів ago