Categories: Корисне

Як маринувати печериці швидко покроково

Скільки можна тримати у маринаді гриби печериці?

Мариновані печериці пролежать близько 4 місяців у льоху, приблизно рік – у холодильнику. Термін придатності свіжих заморожених печериць варіюється в залежності від температурного режиму: -18 градусів – 1 рік; температура від -20 до -25 градусів – 1,5 роки.

Як замаринувати печериці для смаження?

Майонез + чорний мелений перець + сіль. Для просочення використовуйте домашній майонез без яєць це ідеальний варіант. Насипте печериці в миску, додайте|добавляйте| 4 ст. л. без гірки майонезу, 1 ч. л. меленого перцю та трохи солі. Потримайте 20-30 хвилин, і можна готувати грибний шашлик або закуску на грилі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Удивительное хобби — любительская астрономия

Любительская астрономия — это удивительное хобби, сочетающее науку, творчество и романтику ночного неба. Она доступна…

1 день ago

Электрогитары Gibson – символ рок-н-ролла и мировой музыкальной индустрии

Когда речь заходит о культовых электрогитарах, одним из первых брендов, который приходит на ум, является…

3 дні ago

POS монитор для кассы: современный инструмент для эффективной работы

В условиях активного развития розничной торговли и сферы услуг особую роль играет скорость и удобство…

6 днів ago

Запчасти и ремонт Ford Mondeo советы и отзывы

Когда дело касается автомобилей Ford Mondeo, важно понимать, как эффективно заботиться о своем железном друге.…

1 тиждень ago

Холодильні шафи: Ваш гід по світу професійного холоду

Правильне зберігання продуктів — це фундамент успіху для будь-якого закладу харчування, магазину чи виробництва. І…

1 тиждень ago

Курси словацької мови: Ваш шлях до освіти та нових можливостей

Вивчення нової мови — це завжди захоплива подорож, що відкриває двері до іншої культури, нових…

2 тижні ago