Categories: Корисне

Як маринувати печериці швидко покроково

Скільки можна тримати у маринаді гриби печериці?

Мариновані печериці пролежать близько 4 місяців у льоху, приблизно рік – у холодильнику. Термін придатності свіжих заморожених печериць варіюється в залежності від температурного режиму: -18 градусів – 1 рік; температура від -20 до -25 градусів – 1,5 роки.

Як замаринувати печериці для смаження?

Майонез + чорний мелений перець + сіль. Для просочення використовуйте домашній майонез без яєць це ідеальний варіант. Насипте печериці в миску, додайте|добавляйте| 4 ст. л. без гірки майонезу, 1 ч. л. меленого перцю та трохи солі. Потримайте 20-30 хвилин, і можна готувати грибний шашлик або закуску на грилі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Курси словацької мови: перший крок до освіти в Словаччині

Словацька система вищої освіти є відкритою для іноземців, а українці мають особливо сприятливі умови для…

24 години ago

Добудова та реконструкція дерев’яних будинків: як оновити та вдосконалити житло

Добудова та реконструкція дерев’яних будинків – це процеси, які дозволяють адаптувати старі зруби до сучасних…

2 дні ago

Ассенизатор и илосос в Днепре — эффективная очистка без хлопот

Современная городская инфраструктура требует не только регулярного обслуживания, но и оперативного реагирования в случае засоров,…

4 дні ago

Гід з вибору кульового крана: на що звернути увагу перед покупкою

Як правильно вибирати кульові крани: практичний гід для промисловості та побуту Кульові крани — це…

5 днів ago

Вивіски на магазин: види, вибір та замовлення в LEVUS

У зовнішній рекламі вивіска — перший елемент комунікації з клієнтом. Саме вона формує враження ще…

5 днів ago

М’які меблі: комфорт, стиль та правильний вибір для вашого дому

М’які меблі — це серце будь-якого інтер’єру. Вони створюють атмосферу затишку, задають тон стилю кімнати…

6 днів ago