Categories: Корисне

Як можна використовувати кокосову стружку у випічці

Як можна використовувати кокосову стружку?

Кокосова стружка широко використовується в кулінарії, найчастіше її додають у десерти та різні солодощі: тістечка, торти, рулети, цукерки, сирні сирки, печива та батончики. І, звичайно ж, використовують для прикраси! Чи можна кокосову стружку додавати не лише до десертів, а й до основних страв? Звичайно!

Кому не можна кокосову стружку?

Стружка кокосова: шкода та протипоказання

  • гострий, хронічний панкреатит;
  • запалення у кишечнику, мікротравми прямої кишки;
  • деякі захворювання печінки;
  • виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки
  • дитячий вік до 4 років;
  • індивідуальна нестерпність продукту.
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Тепла підлога в Києві: сучасний комфорт для вашого дому

Коли мова йде про справжній домашній затишок, дрібниць не буває. Одним із ключових елементів комфорту…

1 день ago

Экипировка для электромонтажников: как выбрать надежную спецодежду и средства защиты

Работа с электричеством требует максимального внимания к деталям — не только в проектировании и монтаже,…

1 день ago

Натуральные семечки и масличные культуры от производителя: польза, вкус и выгода для бизнеса

Полезные перекусы, сырьё для производства масла и экспортные агрокультуры — всё это объединяет один, на…

3 дні ago

Dental Avenue – надійна стоматологія у Львові для найскладніших випадків!

Досвідчені стоматологи найвищої кваліфікації, постійне вдосконалення способів лікування, застосування найпрогресивнішого обладнання та високоякісних матеріалів -…

5 днів ago

Сонячна енергія: як розумно керувати ресурсами та оптимізувати споживання

В умовах зростаючої вартості електроенергії, нестабільної енергосистеми та глобального руху до екологічної відповідальності все більше…

6 днів ago

Топіарна стрижка рослин: коли природа стає мистецтвом

Чи можна перетворити сад на живу скульптурну галерею? Так, якщо скористатися топіарним мистецтвом — спеціальною…

1 тиждень ago