Categories: Корисне

Як можна використовувати кокосову стружку у випічці

Як можна використовувати кокосову стружку?

Кокосова стружка широко використовується в кулінарії, найчастіше її додають у десерти та різні солодощі: тістечка, торти, рулети, цукерки, сирні сирки, печива та батончики. І, звичайно ж, використовують для прикраси! Чи можна кокосову стружку додавати не лише до десертів, а й до основних страв? Звичайно!

Кому не можна кокосову стружку?

Стружка кокосова: шкода та протипоказання

  • гострий, хронічний панкреатит;
  • запалення у кишечнику, мікротравми прямої кишки;
  • деякі захворювання печінки;
  • виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки
  • дитячий вік до 4 років;
  • індивідуальна нестерпність продукту.
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Запчастини на культиватор та John Deere запчастини в Україні

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо вас…

1 день ago

Орієнтування та стрільба в темряві: чому тепловізійний приціл — вибір професіоналів

Темрява завжди була викликом для людей — особливо, коли йдеться про орієнтування на місцевості чи…

2 дні ago

Використання альтернативних джерел енергії для обігріву басейну

Обігрів басейну — це важлива складова його повноцінного використання не лише влітку, а й у…

2 дні ago

Обслуговування бізнесу банками України: фінансова опора для малого та середнього підприємництва

Успішний бізнес не існує без надійного фінансового партнера. Саме банки виконують роль стабілізатора та каталізатора…

5 днів ago

В чем заключаются основные преимущества пейнтбола?

Пейнтбол — это не просто стрельба красками, а настоящая тактическая игра, требующая продуманной стратегии. Чтобы…

5 днів ago

Чому варто переходити на сонячну енергію вже сьогодні?

Енергетична незалежність більше не є привілеєм обраних — вона стає досяжною для кожного українця. В…

1 тиждень ago