Categories: Корисне

Як можна зробити шашлик на плиті

Як зробити шашлик у домашніх умовах без мангалу?

Шашлик на шпажках виходить практично таким же піджаристим і соковитим, як шашлик із мангалу. Звичайні шампури навряд чи влізуть у духовку, тому як альтернативу використовуйте дерев'яні шпажки. Щоб вони не спалахнули, замочіть їх у воді на 20–30 хвилин безпосередньо перед приготуванням шашлику. Збережена копія

Скільки часу смажити шашлик зі свинини на сковороді?

Смажити шашлик зі свинини на сковороді на великому вогні з одного боку до рум'яного кольору (3-5 хвилин). Потім перевернути і смажити шашлик на сковороді з іншого боку. Накрити кришкою шашлик, гасити шашлик на сковороді на найменшому вогні близько 30 хвилин.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Запчастини на культиватор та John Deere запчастини в Україні

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо вас…

7 години ago

Орієнтування та стрільба в темряві: чому тепловізійний приціл — вибір професіоналів

Темрява завжди була викликом для людей — особливо, коли йдеться про орієнтування на місцевості чи…

20 години ago

Використання альтернативних джерел енергії для обігріву басейну

Обігрів басейну — це важлива складова його повноцінного використання не лише влітку, а й у…

1 день ago

Обслуговування бізнесу банками України: фінансова опора для малого та середнього підприємництва

Успішний бізнес не існує без надійного фінансового партнера. Саме банки виконують роль стабілізатора та каталізатора…

4 дні ago

В чем заключаются основные преимущества пейнтбола?

Пейнтбол — это не просто стрельба красками, а настоящая тактическая игра, требующая продуманной стратегии. Чтобы…

4 дні ago

Чому варто переходити на сонячну енергію вже сьогодні?

Енергетична незалежність більше не є привілеєм обраних — вона стає досяжною для кожного українця. В…

1 тиждень ago