Categories: Корисне

Як можна зробити шашлик на плиті

Як зробити шашлик у домашніх умовах без мангалу?

Шашлик на шпажках виходить практично таким же піджаристим і соковитим, як шашлик із мангалу. Звичайні шампури навряд чи влізуть у духовку, тому як альтернативу використовуйте дерев'яні шпажки. Щоб вони не спалахнули, замочіть їх у воді на 20–30 хвилин безпосередньо перед приготуванням шашлику. Збережена копія

Скільки часу смажити шашлик зі свинини на сковороді?

Смажити шашлик зі свинини на сковороді на великому вогні з одного боку до рум'яного кольору (3-5 хвилин). Потім перевернути і смажити шашлик на сковороді з іншого боку. Накрити кришкою шашлик, гасити шашлик на сковороді на найменшому вогні близько 30 хвилин.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Мобильные прокси: что это и как использовать для безопасного соединения

В эпоху, когда безопасность и анонимность в интернете становятся всё более актуальными, мобильные прокси предоставляют…

7 години ago

Чому російські виконавці досі знаходяться в трендах youtube України?

Попри війну та численні обмеження щодо російського контенту, на YouTube Україна ми все ще бачимо…

7 години ago

Вишуканий смак вдома: обираємо напівавтоматичну кавомашину

Сучасні напівавтоматичні кавомашини надають чудову можливість створювати улюблені напої вдома або в офісі з легкістю…

1 день ago

Ремонт гібридних інверторів: коли потрібна допомога фахівця

Сучасні гібридні інвертори — це пристрої, що грають важливу роль у забезпеченні стабільної роботи альтернативних…

1 день ago

Как алюминиевые окна защищают от морозов, ветра и постороннего шума

Алюминиевые окна сегодня считаются достойной и часто даже более популярной альтернативой пластиковым аналогам. Они имеют…

1 день ago

Інтернет провайдер з доступними тарифами і якісним обслуговуванням

Інтернет провайдер з доступними тарифами і якісним обслуговуванням Для більшості користувачів важливо, щоб послуги, які…

1 день ago