Categories: Корисне

Як можна зробити шашлик на плиті

Як зробити шашлик у домашніх умовах без мангалу?

Шашлик на шпажках виходить практично таким же піджаристим і соковитим, як шашлик із мангалу. Звичайні шампури навряд чи влізуть у духовку, тому як альтернативу використовуйте дерев'яні шпажки. Щоб вони не спалахнули, замочіть їх у воді на 20–30 хвилин безпосередньо перед приготуванням шашлику. Збережена копія

Скільки часу смажити шашлик зі свинини на сковороді?

Смажити шашлик зі свинини на сковороді на великому вогні з одного боку до рум'яного кольору (3-5 хвилин). Потім перевернути і смажити шашлик на сковороді з іншого боку. Накрити кришкою шашлик, гасити шашлик на сковороді на найменшому вогні близько 30 хвилин.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

2 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

2 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago