Categories: Корисне

Як можна зробити в духовці свинячі ребра

Скільки потрібно готувати реберця в духовці?

1,5 години Розігріти духовку до 160 градусів і запікати ребра протягом 1-1,5 години, іноді змащуючи їх соусом. Якщо поверхня м'яса сильно зарум'янюється, можна накрити фольгою.

Як готувати ребра як у Басти?

ДУХОВКА: Прокладіть лист фольгою. Розкрийте пакет і викладіть реберця на підготовлений лист, залишивши половину соусу в пакеті (він знадобиться за 5 хвилин до готовності). Запікайте реберця 15 хвилин при температурі 210˚С (для більш засмажкої скоринки запікайте ще 10 хвилин).

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Запчастини на культиватор та John Deere запчастини в Україні

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо вас…

11 години ago

Орієнтування та стрільба в темряві: чому тепловізійний приціл — вибір професіоналів

Темрява завжди була викликом для людей — особливо, коли йдеться про орієнтування на місцевості чи…

24 години ago

Використання альтернативних джерел енергії для обігріву басейну

Обігрів басейну — це важлива складова його повноцінного використання не лише влітку, а й у…

1 день ago

Обслуговування бізнесу банками України: фінансова опора для малого та середнього підприємництва

Успішний бізнес не існує без надійного фінансового партнера. Саме банки виконують роль стабілізатора та каталізатора…

4 дні ago

В чем заключаются основные преимущества пейнтбола?

Пейнтбол — это не просто стрельба красками, а настоящая тактическая игра, требующая продуманной стратегии. Чтобы…

4 дні ago

Чому варто переходити на сонячну енергію вже сьогодні?

Енергетична незалежність більше не є привілеєм обраних — вона стає досяжною для кожного українця. В…

1 тиждень ago