Categories: Корисне

Як правильно порізати качку на шматочки

Як обробляти тушку качки?

Способи ощипування

  1. Каченя викладають на підготовлену підстилку з тканини чи паперу. …
  2. Потім пір'я видаляються з грудини, спинного та шийного відділів.
  3. Після того, як основний покрив буде знятий, тушка обсипається борошном, а невеликі пір'їнки, що залишилися, видаляються за допомогою обпалювання.

Збережена копія

Як дістати кістки з качки?

3:56Рекомендований кліп · 57 сек.Видалення кісток з качки – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

1 годину ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

1 годину ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

6 днів ago