Як правильно порізати м'ясо для плову


Скільки води додавати під час приготування плову?

Як правильно готувати плов: Якщо крупа всипається сухою, то розрахунок води – 2 до 1. Якщо сухий рис додають у казан, у якому є бульйон, води слід брати 1 до 1. Пропарений замочений рис бере менше рідини, тому співвідношення в цьому випадку – 1 до 1.

Яка частина м'яса для плову?

Почнемо з м'яса. Щоб приготувати плов із яловичини в казані на багатті, відмінно підійдуть реберця з грудної частини. Вони нудьгують довго, але дають особливий аромат і відтінок їжі. А для їжі, приготовленої в домашніх умовах, більше підходить м'якоть із лопатки або шийної частини.

Скільки м'яса йде на одну порцію плову?

На одну порцію плову потрібно 60 г рису та 40 г м'яса.

Яке м'ясо краще для свинини?

Вибір частини туші Для приготування традиційних ласощів узбеків найкраще вибирати висівок з малим вмістом сполучної тканини: зв'язок, сухожиль, хрящів.

Як приготувати м'ясо для плову.

З яловичини. 400 г безкісткової яловичини або 500-550 г м'яса на кістки; 400 г рису для плову (2 склянки ємністю 200 мл з гіркою); 2 середні моркви; 1 невелика цибулина; 1 невелика …

Вам також може сподобатися

Більше від автора