Categories: Корисне

Як правильно посолити ікру від форелі в домашніх умовах смачно та швидко

Як засолити ікру форелі Їмо вдома?

Нам будуть потрібні 80 г солі та 50 г цукру, 1 літр води. Воду, сіль та цукор прокип'ятити 3 хвилини, остудити до такої температури, щоб можна було спокійно тримати в рідині палець (40-45 С). Залити зернятка розсолом на 15-20 хвилин. Зцідити готовий продукт, залишити для обвітрювання. Збережена копія

Як правильно засолити червону ікру форелі?

Викладаємо ікру в ємність для перемішування, додаємо сіль та цукор. Акуратно перемішуємо поки ікра не стане однорідного темпо червоного кольору. Після додавання солі виділяється рідина. Висушити ікринки можна помістивши їх на бавовняну серветку. Збережена копія

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

52 хвилини ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

53 хвилини ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago