Categories: Корисне

Як правильно посолити ікру від форелі в домашніх умовах смачно та швидко

Як засолити ікру форелі Їмо вдома?

Нам будуть потрібні 80 г солі та 50 г цукру, 1 літр води. Воду, сіль та цукор прокип'ятити 3 хвилини, остудити до такої температури, щоб можна було спокійно тримати в рідині палець (40-45 С). Залити зернятка розсолом на 15-20 хвилин. Зцідити готовий продукт, залишити для обвітрювання. Збережена копія

Як правильно засолити червону ікру форелі?

Викладаємо ікру в ємність для перемішування, додаємо сіль та цукор. Акуратно перемішуємо поки ікра не стане однорідного темпо червоного кольору. Після додавання солі виділяється рідина. Висушити ікринки можна помістивши їх на бавовняну серветку. Збережена копія

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Обслуговування бізнесу банками України: фінансова опора для малого та середнього підприємництва

Успішний бізнес не існує без надійного фінансового партнера. Саме банки виконують роль стабілізатора та каталізатора…

15 години ago

В чем заключаются основные преимущества пейнтбола?

Пейнтбол — это не просто стрельба красками, а настоящая тактическая игра, требующая продуманной стратегии. Чтобы…

16 години ago

Чому варто переходити на сонячну енергію вже сьогодні?

Енергетична незалежність більше не є привілеєм обраних — вона стає досяжною для кожного українця. В…

5 днів ago

Справжній захист у динамічному світі: тактичні штани для тих, хто завжди в русі

У ситуаціях, коли звичайний одяг не витримує навантаження, на допомогу приходить тактичний. Це не просто…

5 днів ago

Лазерне гравіювання від Lakor: коли прості речі стають особливими

У сучасному світі важко здивувати різноманіттям продукції. Але справжню цінність часто мають не самі предмети,…

5 днів ago

Как выбрать диван на дачу: практичные советы и рекомендации

Выбор дивана для дачи — это не только вопрос комфорта, но и практичности. Дачная мебель…

5 днів ago