Categories: Корисне

Як правильно приготувати рибу не жарячи

Як безпечно готувати рибу?

Уберегтись від зараження просто: варити рибу – Протягом 15 хвилин з моменту закипання; смажити – у розпластаному вигляді та обов'язково в маслі до 20 хв; солити – дрібну рибу протягом 14 днів, велику (більше 25 см) – протягом 40 діб з додаванням 2 кг солі на 10 кг риби.

Що треба зробити, щоб риба не прилипала до сковороди?

Лайфхаки, щоб риба не прилипала до сковороди Звичайну сковороду можна прожарити із сіллю, що знизить ризик прилипання риби.. Деякі радять перед тим, як виливати на сковорідку масло, натерти його шматочком свіжого імбиру. Якщо його немає під рукою, то не біда. Можна влити масло|мастило| на сковороду і додати|добавляти| до нього щіпку цукру.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Торговое оборудование ─ эффективное решение для повышения продаж

Торговое оборудование ─ эффективное решение для повышения продаж Основное назначение торгового оборудования заключается в предоставлении…

2 години ago

SEO-просування: Як вивести ваш бізнес на новий рівень

У сучасному цифровому світі видимість бізнесу в інтернеті грає ключову роль у його розвитку. За…

2 години ago

Бюро перекладів Translate Innova

Translate Innova — це не просто бюро перекладів. Це команда професіоналів, яка гарантовано виконує завдання…

1 день ago

Рідкі Обої Юрські: Ваша Унікальна Декорація для Інтер’єру

Рідкі обої юрські https://www.domdom.com.ua/ua/torgovye-marki/yurski/ — це інноваційний та стильний матеріал для оздоблення стін, який здатний…

1 день ago

Мониторинг обменников: как безопасно и выгодно обменивать криптовалюту

С развитием криптовалютных технологий обмен цифровых активов становится всё более востребованной услугой. На рынке представлено…

1 день ago

Топ найцікавіших фільмів і серіалів, які варто переглянути?

У світі кіно і серіалів щороку з’являється безліч нових релізів. Вибрати щось дійсно цікаве серед…

2 дні ago