Categories: Корисне

Як правильно приготувати рибу не жарячи

Як безпечно готувати рибу?

Уберегтись від зараження просто: варити рибу – Протягом 15 хвилин з моменту закипання; смажити – у розпластаному вигляді та обов'язково в маслі до 20 хв; солити – дрібну рибу протягом 14 днів, велику (більше 25 см) – протягом 40 діб з додаванням 2 кг солі на 10 кг риби.

Що треба зробити, щоб риба не прилипала до сковороди?

Лайфхаки, щоб риба не прилипала до сковороди Звичайну сковороду можна прожарити із сіллю, що знизить ризик прилипання риби.. Деякі радять перед тим, як виливати на сковорідку масло, натерти його шматочком свіжого імбиру. Якщо його немає під рукою, то не біда. Можна влити масло|мастило| на сковороду і додати|добавляти| до нього щіпку цукру.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Почему важен правильный выбор запчастей к отоплению

С наступлением отопительного сезона многие сталкиваются с необходимостью ремонта или модернизации системы отопления. Независимо от…

3 дні ago

Навчання в Словаччині для українців: як VIPstudy відкриває двері до європейської освіти

Все більше українських абітурієнтів звертають увагу на можливість здобути якісну європейську освіту. Словаччина приваблює доступністю,…

5 днів ago

Преимущества автозагара Bali Body: бронзовость без солнца и стресса

В современном мире красивый загар — это не всегда про солнце и пляжи. Сегодня можно…

5 днів ago

Секс-шоп «Перчинка» — ваш партнер у світі інтимного задоволення

У сучасному світі, де відкритість до нових вражень та експериментів стає нормою, важливо мати надійного…

6 днів ago

Обратные клапаны: надежная защита трубопроводных систем

При проектировании и обслуживании инженерных сетей особое внимание уделяется арматуре, способной обеспечить стабильность и безопасность…

7 днів ago

Choosing the Right Web Hosting: Why AvaHost Deserves Your Attention

When launching a website—whether it’s a personal blog, an e-commerce platform, or a portfolio—the foundation…

7 днів ago