Categories: Корисне

Як правильно робити люля з яловичини

Як зробити так, щоб люля-кебаб не розвалювався?

Нанизувати люля-кебаб необхідно дуже щільно, щоб між шампуром та фаршем не залишилося повітря. Для цього люля потрібно міцно стиснути та проткнути шампуром; а далі, поступово розподілити фарш по шампуру. Нанизувати краще змоченими у воді руками – так фарш не прилипатиме до долонь і пальців.

Чим можна замінити курдючний жир в люля?

Зі свинини можна приготувати хороший люля-кебаб, сало зі спини добре замінить курдюк. Можна змішати свинину, яловичину та свиняче сало – теж добре вийде. Можна з курки приготувати люля-кебаб, але буде пісно і тому не смачно.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Тактичні штани як основа польового комплекту

Тактичні штани щодня контактують із ґрунтом, бетоном, металом техніки, кромками укриттів та ременями спорядження. Саме…

4 дні ago

Насіння на посів: запорука вашого майбутнього врожаю

З приходом весни кожен аграрій та дачник починає найважливіший етап — підготовку до сівби. І…

5 днів ago

Укрзалізниця дарує 3000 км: чи можливо їх використати на поїздку до Польщі або краще їхати автобусом

У сучасних реаліях міжнародних пасажирських перевезень акції на кшталт «3000 безкоштовних кілометрів» від Укрзалізниці можуть…

2 тижні ago

Взуття M-Tac: технології, комфорт та надійність на кожному кроці

Вибір правильного взуття — це основа комфорту та безпеки, незалежно від того, чи ви готуєтеся…

2 тижні ago

Аналіз якості питної води та її вплив на здоров’я людини

Якість води, яку ми щодня споживаємо, має вирішальне значення для нормального функціонування організму. Вода бере…

2 тижні ago

Як працює друк логотипу на блокнотах: від ідеї до втілення

Брендовані блокноти — це не просто канцелярське приладдя, а потужний маркетинговий інструмент. Вони слугують нагадуванням…

3 тижні ago