Categories: Корисне

Як правильно спекти бісквіт на рулет

Чому тріскається Бісквіт для рулету?

Випікання бісквіту у не розігрітій до потрібної температури духовці У складі бісквітного тесту є сода або розпушувач Неправильне розподілення тесту у формі Неправильне використання форми для випічки

Коли згортати бісквітний рулет?

Бісквітне тісто для рулету дуже ніжне, легко ламається, тому згортати його потрібно обережно, покроково і не поспішаючи. Щоб уникнути розривів, скручуйте корж ще гарячим. відразу після випічки тісто еластичніше.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

3 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

3 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago