Categories: Корисне

Як правильно тримати келих з алкоголем

Як тримати? Все залежить від форми келиха. Креманку, куп, помпадурку – в обхват, за низ келиха, тобто самої чаші, просунувши ніжку келиха між пальцями. Вузький флют, фужер – за ніжку і завжди нижчий до підставки келиха.22 вер. 2017 р.

Як правильно тримати келих з етикету?

Достатньо тримати келих двома руками: пальці однієї тримають ніжку посуду. тоді як основа спирається на долоню другу. Фахівці з етикету виділяють важливий нюанс, який стосується винятково жінок. Пийте вино з келиха, торкаючись губами лише до певної ділянки.

Як правильно тримати келих з коньяком?

Цей коньячний келих прийнято тримати повністю в руці, маючи ніжку між середнім і безіменним пальцем. Подушечки не повинні торкатися скла, щоб не залишити відбитків та не зіпсувати зовнішній вигляд судини. Це передає тепло долоні напою та розкрити його смак та аромат.

Як правильно тримати шампанське?

По-перше, фужер треба брати, як уже було сказано, за ніжку, по-друге, тільки лівою рукою. Не треба брати келих двома пальцями, не прийнято тримати за основу, поганим тоном вважається відстовбурчувати мізинець. І взагалі, не варто "розчепірувати" пальці, правильно буде звести їх разом, а також не торкатися самої чаші.

Як правильно тримати келих чоловіку?

Загалом, головне правило, як тримати келих з вином. тримати його за ніжку. Якщо мова про червоне вино, тримаємо майже біля самого дна. У випадку з білим вином ємність потрібно брати за середину ніжки.

Як тримати келих: 14 кроків (з ілюстраціями)
Як правильно тримати келих з алкоголем? Вино – це напій, який люди знали ще з біблійних часів.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

5 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

5 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

6 днів ago