Categories: Корисне

Як правильно варити печінку яловичою для

Як правильно варити яловичу печінку, щоб вона була м'якою?

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Збережена копія

Як правильно приготувати печінку?

Щоб зберегти всі корисні властивості печінки, рекомендується вживати її у вареному вигляді. Варити її можна як у воді, так і в молоці. При варінні можна додати спеції до смаку. Великі шматки яловичої печінки варять 30-40 хвилин, а розрізану на шматочки або невеликі смужки – 10 хвилин.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

14 хвилин ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

16 хвилин ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago