Як правильно вимочувати рижі перед засолюванням

Скільки потрібно варити рижі перед засолюванням?

для засолювання гарячим способом 5-10 хвилин; для маринування – від 15 хвилин залежно від рецепту.

Як правильно приготувати рижики?

  1. Крок 1. Рижики очищаємо, ретельно промиваємо та обдаємо окропом.
  2. Крок 2. Потім гриби нарізаємо шматочками.
  3. Крок 3. Обсмажити на олії. Через деякий час рижі пустять сік. …
  4. Крок 4. Цибулю нарізаємо півкільцями.
  5. Крок 5. Надсилаємо до грибів. Солимо до смаку, перемішуємо все. …
  6. Крок 6. Прикрашаємо страву зеленню.

Вам також може сподобатися

Більше від автора